В Казахстані обвалився житловий будинок, є жертви (фото, відео)

Рятувальникам вдалося звільнити з-під завалів двох дітей і трьох дорослих.

Серед загиблих є діти. Фото: emer.gov.kz.

Ввечері, 1 січня, в Казахстані обрушився під'їзд багатоповерхового будинку в селищі Шахан. В результаті події загинули 9 осіб. Про це повідомив офіційний представник Комітету з надзвичайних ситуацій МВС РК Руслан Іманкулов, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

За словами чиновника, з-під завалів витягнуто тіла 9 загиблих, серед яких троє чоловіків і стільки ж жінок. Також повідомляється про трьох жертв серед дітей, двоє з яких 2016 і 2010 років народження.

Також представник силовиків повідомив про порятунок 32-річного чоловіка. Опубліковано відео його порятунку.

Раніше повідомлялося про порятунок двох дітей і такого ж числа дорослих жителів. Рятувальні роботи тривають.

Іманкулов повідомив попередню причину обвалення будинку. За його словами, причиною НП став вибух загальнобудинкового котла опалення. Цю інформацію підтверджують і в гарячій лінії, яку було відкрито через подію.

Крім повісток, військовозобов’язаним чоловікам в Україні надсилатимуть ще один документ: Що відомо

четвер, 25 квітень 2024, 10:59

За законом про мобілізацію, який набирає чинності 18 травня, всі чоловіки військовозобов'язаного віку мають протягом 60 днів з'явитися у ТЦК, щоб стати на військовий облік та оновити свої облікові дані, передають Патріоти України. Якщо вони цього не зр...

До України йде довгоочікуване потепління: Синоптики розповіли, коли температура підвищиться до +20°

четвер, 25 квітень 2024, 10:57

В Україні вже тривалий час утримується холодна та дощова погода. Втім, незабаром в регіонах очікується потепління. Про це повідомила синоптикиня Наталка Діденко, передають Патріоти України. За її словами, наприкінці тижня до України повернеться не тіл...