"В "Лыбеди" какой-то замес. Беркута, сокола, айдар, титушня, крики": Біля готелю в Києві сталася бійка (відео)

"Сьогодні біля готелю" Либідь "виконавча служба забезпечувала виконання рішення суду, а правоохоронці здійснювали охорону громадського порядку", - Нацполіція.

Біля готелю "Либідь" сталася бійка. Фото: Роман Синіцин.

Біля готелю "Либідь" в Києві сталася бійка, кілька людей затримано. Поліція Києва забезпечує правопорядок біля готелю. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"В "Лыбеди" какой-то замес. Беркута, сокола, айдар, титушня, димы, задержания, крики... Что такое?", - написав волонтер Роман Синіцин і опублікував відповідні фото на своїй сторінці в Facebook.

Пізніше прес-служба ГУ НП в м.Києві повідомила, що сьогодні біля готелю "Либідь" виконавча служба забезпечувала виконання рішення суду, а правоохоронці здійснювали охорону громадського порядку. Однак, незадоволені громадяни влаштували бійку. Найбільш активні громадяни були затримані, а ситуація стабілізована.

"Близько 10:30 громадяни, невдоволенні рішенням суду і діями виконавчої служби, почали перешкоджати проведенню виконавчого провадження. Правоохоронці змушені були втрутитися для стабілізації ситуації та затримали найактивніших учасників сутички для з'ясування обставин вчинення протиправних дій", - сказано в повідомленні.

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...

Які хвороби крові та кровотворних органів звільняють від мобілізації в Україні - роз'яснення

четвер, 28 березень 2024, 16:56

В Україні з початку повномасштабного вторгнення РФ триває загальна мобілізація, під час якої військовозобов'язаних громадян призивають на службу в армію. Однак ціла низка захворювань є законною підставою для звільнення від мобілізації, передають Патрі...