У матері Віті Агєєва - вся брехня сучасної Росії, - всесвітньо відомий піаніст (відео)

Андрій Гаврилов підкреслив, що в РФ існує "тотальна брехня на брехні".
Світлана Агеєва. Фото: novayagazeta.ru.

Мати російського військового Віктора Агєєва, що потрапив в полон в Луганській області, Світлана Агєєва знала, що той воює в Україні, і збрехала в інтерв'ю російському журналісту Павлу Канигіну. Таку думку висловив російський, англійський, німецький і швейцарський піаніст і диригент Андрій Гаврилов на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Подивився і уважно послухав "музичним слухом" інтонації голосу матері єфрейтора радянської армії (РФ) Агєєва, що потрапив в полон. У цій матері - вся брехня сучасної РФ. Інтонації її голосу ясно говорять: вона все знає. Знає, що РФ бреше, знає, що РФ воює в Україні, знає, що бреше сама", - написав він.

Піаніст підкреслив, що в РФ існує "тотальна брехня на брехні".

"Це вже не "когнітивний дисонанс", а загальна шизофренія. У цих людей немає нічого - ні думки, ні віри, ні правди. Брехня і надія на плату за підпорядкування. І все. Вони зжеруть "керівництво", коли прийде умовна окупація з боку. Вони зжеруть умовну окупацію, якщо її здолає місцевий режим. Це не люди. У них навіть інстинктів вже немає. Тільки рефлекс збереження умовного "життя" і потреба "харчування". Мерці. Зомбі ", - заявив він.

Нагадаємо, 25 червня з'явилося повідомлення, що військовослужбовці Збройних сил України, ліквідували в Луганській області диверсійно-розвідувальну групу супротивника.

Зокрема, був узятий в полон російський контрактник Агєєв, про що повідомила "Російська служба ВВС" з посиланням на інформацію українських військових. Місцем служби Агєєва називалося місто Батайськ Ростовської області, де розквартирована 22-я бригада ГРУ Генштабу РФ.

Міністерство оборони Росії заявило, що Агєєв ніколи не служив за контрактом у збройних силах РФ, а зі строкової служби звільнився в травні 2016 року.

Мати Агєєва дала інтерв'ю "Новій газеті", де розповіла, що військове відомство РФ заперечує, що її син є військовослужбовцем, і вона не підозрювала, що син знаходиться в Україні. "Я вірила, що нас там немає, в Україні. Були ж офіційні заяви, що наші не присутні. Принаймні я вірила", - пояснила вона.

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...

"Ринг був зовсім крихітним": Відомий боксер розповів, як у селі бився проти Усика

четвер, 25 квітень 2024, 19:53

Британський боксер Джордан Томпсон (15−1, 12 КО) пригадав, як свого часу отримав запрошення стати одним із спаринг-партнерів українського боксера Олександра Усика (21−0, 14 КО), який нині володіє поясами WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, передають...