Совместное обращение матерей Агеева и Клыха к Путину и Порошенко омерзительно. Если этого кто-то не понимает, сочувствую утрате моральных ориентиров, - Муждабаєв

Незважаючи на заявлені гуманні цілі такого звернення, воно ставить на одну дошку злочинця і жертву, наголосив журналіст.

Матері Агеєва та Клиха під час спільного звернення.Фото:Styler

""Совместное обращение матерей Агеева и Клыха к Путину и Порошенко" омерзительно." Про це пише у своєму Facebook Айдер Муждабаєв, передають Патріоти України, продовжуючи:

Невзирая на заявленные гуманные цели, оно ставит на одну доску преступника и жертву. Про моральное табу на использование отчаяния украинской матери, которая скажет всё, чтобы спасти сына, даже не говорю.

Если этого кто-то не понимает, я могу посочувствовать утрате этими людьми моральных ориентиров. А если кто-то делает вид, что не понимает, это намного хуже; живите с этим, если можете, бог судья.

Не буду больше засорять фейсбучный воздух морализаторством, всё, что об этом думаю, я уже сказал в лицо журналисту и могу повторить адвокату. Но, пожалуй, не буду.

Ну вас, ребята, в ваш потусторонний мир.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Хто слова зодягне у музичні шати

четвер, 28 березень 2024, 10:59

Шукаю композитора. Я, зізнаюся, друзі, не поет, тим паче, не поет-пісняр. Але одного ранку проснувся з віршем у серці. Де й взялося це прекрасне диво — не знаю. Тільки встиг ввімкнути комп’ютер — вилилося хвилюючим текстом на екран. Перечитав, почистив...

Снайпери ССО показали ліквідацію групи окупантів на Авдіївському напрямку (відео)

четвер, 28 березень 2024, 10:00

Снайпери 3-го окремого полку ССО під час спостереження на Авдіївському напрямку зафіксували переміщення російських військових та відкрили по них вогонь, всіх окупантів знищено. Про це повідомляє ССО. . "Ми забезпечуємо прикриття підрозділів, знищуємо ...