“Вы меня отпевать пришли? Так рано. Я не собираюсь умирать”, - Савченко - російському священику

Українська льотчиця після спілкування зі священнослужителем заявила, що вона агностик і не вірить царям і попам.

Надія Савченко. Фото:www.bbc.com

Член Громадської спостережної комісії (ГСК) Ростовської області Валентина Череватенко відвідала народного депутата України, льотчицю Надію Савченко. Російська журналістка Вікторія Івлєва повідомила про це на своїй сторінці у Facebook, зазначають Патріоти України.

Також Надію Савченко відвідали священнослужитель Ростовської єпархії, член ГСК Анна Хоботова, отець Андрій Мнацаканов (тюремне служіння) і заступник голови ГСК Юрій Блохін.

Побачивши священика українська льотчиця заявила: "Ви мене відспівувати прийшли? Так рано. Я не збираюся вмирати".

Івлєва повідомляє, що основний посил Савченко полягає в тому, що вона не є самогубцем і не збирається вмирати. Також у російської журналістки на сторінці написано, що близько 20 хвилин Надія Савченко спілкувалася зі священнослужителем і заявила, що вона агностик і не вірить царям і попам.

Євген Кошовий розповів, чому його донька Варвара навчатиметься в Польщі

неділя, 5 травень 2024, 14:41

Художній керівник і актор студії Квартал 95 Євген Кошовий в інтерв'ю KP розповів, що його старша донька, 16-річна Варвара мріє про велику сцену і тому багато займається вокалом, передають Патріоти України. Кошовий відповів, чому саме Польща імпонує Вар...

Українка Вероніка Мірошниченко зізналась, чому потиснула руку російській тенісистці

неділя, 5 травень 2024, 13:51

Тенісистка Вероніка Мірошниченко, яка має російський паспорт, поділилась спогадами з матчів проти представниць країни-агресора. Українка розповіла, що на емоціях потиснула руку росіянці Анастасії Тиханової, однак після цього ігнорувала всіх спортсменок...