В Москві та Севастополі "нервово курять": До Одеси прибули військові кораблі Туреччини, зустрілися високі чини з обох сторін (фотофакти)

Крім військових та дипломатів прибуття дружніх сил, що складаються з Фрегату TCG “Salihreis” та корвету TCG “Bartin” вийшли вітати тисячі одеситів. У городян є можливість відвідати кораблі ВМС Туреччини.

В Одесу прибули два військові кораблі з Туреччини. Фото: Facebook

Військово-морські сили України (ВМСУ) 3 квітня доповіли про прибуття в Одесу двох військових кораблів з Туреччини - "Salihreis" і TCG "Bartin". Про це повідомляє прес-центр ВМСУ в Facebook, інформують Патріоти України.

Згідно з даними прес-служби, кораблі прибули до України згідно з розробленим планом заходів міжнародного співробітництва Міністерства оборони Туреччини та Збройних Сил України на 2016 рік.

В Одесі турецькі кораблі зустрічали командир Західної військово-морської бази Військово-Морських Сил Збройних Сил України капітан 1 рангу Олег Доскато, командир фрегата "Гетьман Сагайдачний" капітан 2 рангу Денис Іванін, Генеральний консул Республіки Туреччина в Одесі Джеміль Уфук Тогрул, аташе з питань оборони при Посольстві Республіки Туреччина в Україні капітан 1 рангу Мустафа Аслан.

Згідно з програмою візиту, 3 і 4 квітня заплановано відвідання гостями та жителями Одеси кораблів TCG "Salihreis" і TCG "Bartin" (в неділю з 14.00 до 16.00 і в понеділок з 14.00 до 15.00). Крім того, відбудуться протокольні зустрічі турецьких моряків з представниками Командування ВМС ЗС України і органів влади.

Символ незламності українського духу: У Києві з'явився рекордний мурал з Залужним (фото)

четвер, 2 травень 2024, 13:30

У Києві з'явився найбільший мурал, присвячений колишньому Головнокомандувачу Збройних сил України Валерію Залужному, повідомляють Патріоти України. "Ми це зробили! Наш перший і далеко не останній рекорд! Пишаюся тим, що ми робимо і пишаюся тими з ким м...

Бідолашна думала, що допомогла ЗСУ: Студент ошукав жительку Одеси на понад мільйон гривень

четвер, 2 травень 2024, 12:52

Нацполіція повідомила, що викрито шахрая, який під виглядом відомого волонтера ошукав жительку Одеси на понад мільйон гривень. У повідомленні пресслужби відомства йдеться, що у поліцію звернулася 45-річна одеситка, яка втратила на війні рідну людину і ...