В очікуванні атаки: На Луганський напрямок окупанти завозять "кадирівців" (відео)

Військові очікують чергового загострення між "хлібним" і шкільним "перемир'ям.

Поблизу Кримського. Фото: ТСН.

У районі Кримського помічалося загострення ситуації, яка пов'язана з ротацією бойовиків, повідомляють Патріоти України.

"Голосно включали молебень, тобто, я так розумію, що в складі у них там були мусульмани, припускаємо, що кадирівці, тому що дуже голосно все це було, і досить показово проходили їх намази (канонічна молитва, - ред.). Відразу після намазу активно починали обстрілювати", - зазначив військовослужбовець Андрій.

Військові очікують чергового загострення між "хлібним" і шкільним "перемир'ям, тому зміцнюють свої позиції в Донбасі. Днями ЗСУ відбили атаку бойовиків, які хотіли їх витіснити з позицій в районі Кримського.

У прес-центрі штабу операції об'єднаних сил сьогодні не стали коментувати інформацію про перекидання кадирівців. "Немає таких даних. Загострення в Кримському було позавчора, коли вони зробили вилазку і загинули двоє військових", - зазначили в прес-центрі.

За даними ООС, ситуація абсолютно контрольована, загострення помічено сьогодні на Горлівському і Світлодарському напрямку.

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...