В очікуванні атаки: На Луганський напрямок окупанти завозять "кадирівців" (відео)

Військові очікують чергового загострення між "хлібним" і шкільним "перемир'ям.

Поблизу Кримського. Фото: ТСН.

У районі Кримського помічалося загострення ситуації, яка пов'язана з ротацією бойовиків, повідомляють Патріоти України.

"Голосно включали молебень, тобто, я так розумію, що в складі у них там були мусульмани, припускаємо, що кадирівці, тому що дуже голосно все це було, і досить показово проходили їх намази (канонічна молитва, - ред.). Відразу після намазу активно починали обстрілювати", - зазначив військовослужбовець Андрій.

Військові очікують чергового загострення між "хлібним" і шкільним "перемир'ям, тому зміцнюють свої позиції в Донбасі. Днями ЗСУ відбили атаку бойовиків, які хотіли їх витіснити з позицій в районі Кримського.

У прес-центрі штабу операції об'єднаних сил сьогодні не стали коментувати інформацію про перекидання кадирівців. "Немає таких даних. Загострення в Кримському було позавчора, коли вони зробили вилазку і загинули двоє військових", - зазначили в прес-центрі.

За даними ООС, ситуація абсолютно контрольована, загострення помічено сьогодні на Горлівському і Світлодарському напрямку.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...