В очікуванні Майдану: По всій Росії проходять навчання "по боротьбі з повсталим населенням", - ЗМІ

В Ульяновській області регіональні внутрішні війська і співробітники ФСВП тренувалися розганяти демонстрантів.

По всій Росії проходять навчання "по боротьбі з повсталим населенням". Фото: ЖЖ.

У регіонах Росії проходять масові навчання внутрішніх військ і ФСВП по розгону демонстрацій і боротьбі з масовими заворушеннями. 12 квітня на базі ІК-9 УФСІН Росії по Ульяновській області, вперше в регіоні, пройшли спільні заняття з тактико-спеціальної підготовки з працівниками відділів спеціального призначення управлінь ФСВП Росії по Ульяновській області, Республіках Татарстан і Чувашія, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Співробітники спецпідрозділів відпрацювали дії по ліквідації групових протестів і масових заворушень засуджених, осіб, які утримуються під вартою, та інших громадян, що дезорганізують діяльність установ і органів кримінально-виконавчої системи.

Заняття проходили в умовах, «наближених до бойових». Роль злочинців виконали співробітники виправних установ Ульяновської області.

В ході занять співробітники відділів спеціального призначення управлінь ФСВП трьох регіонів відпрацювали елементи бойового порядку. Перед підрозділами стояла задача показати чіткі, злагоджені спільні дії, яка в ході заняття було виконано в повному обсязі.

- Особовий склад ОСН «Шквал», «Страж» і «Барси» професійно і грамотно відпрацювали поставлені завдання, показали узгодженість і злагодженість дій. Мета спеціальних занять досягнута, - підвів підсумок проведеного заходу начальник УФСІН Росії по Ульяновській області Олексій Нецкін.

Незважаючи на те, що співробітники ОСН УФСІН Росії по Ульяновській області вперше організували спільні навчання з бійцями відділів спеціального призначення ФСВП Росії інших регіонів, захід пройшов на високому рівні.

- Обмін досвідом в умовах, наближених до реальних, дає хороший результат. Спільні дії сприяють підвищенню ефективності та боєздатності працівників відділів спеціального призначення, - зазначив начальник ОСН «Шквал» Олексій Жибоєдов.

За організацію роботи особового складу спецпідрозділів в спільному занятті начальник УФСІН Росії по Ульяновській області висловив подяку командирам ОСН «Страж» УФСІН Росії по Чуваській Республіці і ОСН «Барси» УФСІН Росії по Республіці Татарстан. Бійці, які взяли активну участь в організації та проведенні тактико-спеціальних занять, нагороджені грамотами.

Виплати біженцям: Ось яку грошову допомогу отримують українці у Німеччині та Польщі

четвер, 2 травень 2024, 6:59

Німеччина та Польща - дві країни, які прийняли найбільше українських біженців. Сукупно там перебувають понад половина всіх людей з тимчасовим захистом у ЄС."РБК-Україна" розповідає, які виплати та програми допомоги для втікачів від війни діють в Польщі...

В Україні ціни на популярний фрукт б'ють минулорічні рекорди: Що відбувається

четвер, 2 травень 2024, 6:48

Вартість бананів в Україні стрімко зросла. Закупівельна ціна перевищила торішній рекорд, сягнувши 49,8 грн за кілограм. У супермаркетах банани коштують уже близько 70 грн за кіло, передають Патріоти України. Причиною зростання є кліматичні зміни, які з...