В Одесі на Дерибасівській в одному з пабів пролунав вибух, що спричинив пожежу (фото)

За попередніми даними, на кухні закладу вибухнула фритюрниця. Після цього підсобне приміщення охопив вогонь.

Причиною вибуху і пожежі стала ввімкнена і залишена без нагляду фритюрниця. Фото:7kanal.com.ua

На вулиці Дерибасівській в Одесі рано вранці 16 лютого прогримів вибух в ірландському пабі Mick O Neills. Про це повідомили в Головному управлінні Держслужби з надзвичайних ситуацій України в Одеській області, передають Патріоти України.

Надзвичайна подія сталася приблизно о 5:21 ранку. За попередніми даними, на кухні закладу вибухнула фритюрниця. Після цього підсобне приміщення охопив вогонь.

На другому поверсі закладу знаходиться готель. На час гасіння пожежі з нього були евакуйовані люди. Під час події ніхто не постраждав.

Рятувальникам вдалося ліквідувати вогонь приблизно о 5:50. За інформацією ДСНС, пригода сталася через те, що фритюрниця залишилась ввімкненою без нагляду.

Є важливий момент: Командир пояснив, чим замінити демобілізацію в Україні, і чому вона не потрібна до завершення війни

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

Командир 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр" полковник Павло Паліса виступив проти демобілізації до кінця війни. Військовий вважає, що набагато важливіше отримати можливість частіше проводити ротації для відновлення боєздатності підрозділі...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....