В окупованій Керчі пустили воду: Питання - навіщо? (фото)

З кранів керчан потекла брудна вода.

З кранів керчан тече жовта вода. Фото: ru.krymr.com.

В окупованій російськими фашистами Керчі з водопровідних кранів ллється вода підвищеної каламутності. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Крим.Реаліі.

За словами керчан, вже кілька днів вода з кранів йде каламутна, і може використовуватися тільки для технічних потреб.

На офіційному сайті підприємства "Вода Криму" інформація про це відсутня. Можливою причиною підвищеної каламутності водопровідної води, стало закачування води в Станційне водосховище, яке забезпечує питною водою Керч.

"У зв'язку із закачуванням води в Станційне водосховище адміністрація водоканалу настійно рекомендує воду перед вживанням відстоювати і кип'ятити", - наголошується в повідомленні кримських ЗМІ.

В анексованому Росією (фашистська держава, визнана 27.01.15 Верховною Радою України країною-агресором) Криму збільшується число населених пунктів, де відсутнє центральне водопостачання. Воду в окремі мікрорайони в містах та деякі села підвозять цистернами.

Нагадаємо, у липні ЗМІ повідомляли, що в окупованій Керчі також не вивозять сміття.

"Не було практично міста. Його рівняли з землею": Боєць ГУР розповів про прорив до Маріуполя

четвер, 25 квітень 2024, 7:50

Боєць Головного управління розвідки на позивний “Несмачний” був командиром однієї із груп, яка відправилася на гелікоптерах до окупованого Маріуполя. Там він приєднався до українських захисників та разом із ними обороняв місто від російських окупантів....

"Бавовна" наводить жах? Опитування показало, чого найбільше бояться росіяни

четвер, 25 квітень 2024, 7:25

У першому кварталі 2024 року головними страхами росіян стали диверсії та атаки безпілотників. Занепокоєння громадян також підкріплювалося постійними вибухами у Білгородській області, передають Патріоти України. Це випливає з національного індексу триво...