В результаті зсуву на сміттєзвалищі в Львівській області під завалами опинилися люди (відео)

На місці події перебував народний депутат України Володимир Парасюк, який встиг зняти на відео обвал.

Зсув на сміттєзвалищі на Львівщині. Фото: uapress.info.

Надзвичайна подія сталася в населеному пункті Грибовичі Львівської області, де загорілося сміттєзвалище. Народний депутат Володимир Парасюк став свідком зсуву. Завал сміття товщиною в 20 метрів накрив п’ятьох людей, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Народний депутат Володимир Парасюк перебував на Львівщині, коли дізнався, що горить сміттєзвалище в Грибовичах, що за 10 км від самого Львова. Він виїхав на місце події і став свідком величезного зсуву.

«На сміттєзвалищі в селі Грибовичі на Львівщині стався зсув, під 20-метровим шаром сміття опинилися п'ятеро людей. Щойно мені повідомив про це Володимир Парасюк. Він не може нікуди дозвонитися, щоб отримати допомогу», - заявив лідер РПЛ Олег Ляшко.

За його словами, він повідомив про подію голові ДСНС Миколі Чечоткіну, який запевнив, що вже знає про те, що сталося. Ляшко звернувся до уряду із закликом врятувати життя людей. Тим часом Парасюк встиг зняти на камеру зсув и опублікував відповідне відео.

Нагадаємо, в Азовському морі через варварське знищення біоресурсів та масове забруднення води закінчується риба. Так, в акваторії моря з близько 40 видів риби для повноцінного промислового вилову залишилося лише три.

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...