У Росії чоловік, що заборгував аліменти на двох синів, ховався під ліжком у бабусі

35-річний батько близнюків повинен був виплатити аліменти на суму 327 тисяч рублів на утримання двох синів-близнюків.

Росіянин ховався від судових приставів під ліжком у бабусі. Фото: pikabu.ru.

У Новосибірській області 35-річний боржник по аліментах ховався від приставів під ліжком у своєї бабусі. Про це повідомляє сайт регіонального управління ФССП, передають Патріоти України.

"Увагу судового пристава привернуло невисоке ліжко, з якоїго підозріло низько звисала ковдра", - відзначили в управлінні.

Зайти в будинок, де проживала бабуся боржника, співробітники виконавчого відомства вирішили після того, як відчули запах тютюну і побачили поряд з верандою тліючу сигарету. Потім чоловіка виявили.

Мировий суд призначив йому 60 годин обов'язкових робіт.

За даними УФССП, чоловік заборгував 327 тисяч рублів на утримання двох своїх синів-близнюків.

Суд виніс вирок військовому з Рівненщини, який закликав знищити усіх депутатів Верховної Ради

вівторок, 30 квітень 2024, 13:45

Дубровицький районний суд виніс вирок старшому солдату ЗСУ, який записав відео, де закликав знищити 450 депутатів Верховної Ради України. Про це йдеться у вироку суду, передають Патріоти України. Так, згідно з матеріалами справи, йдеться про уродженця ...

На Черкащині чоловік отруївся дуже схожими на печериці грибами

вівторок, 30 квітень 2024, 13:19

На Черкащині госпіталізовано чоловіка з отруєнням дикорослими грибами, які він назбирав на подвір'ї власного будинку. Про це інформує Черкаський обласний центр контролю та профілактики хвороб, передають Патріоти України. "33-річний житель села Червона ...