У Росії для дошкільнят написали книгу "Пригоди маленького танка" (фото)

Ініціатори видання вважають, що проект ознайомить дітей різного віку з історією та розробками "Уралвагонзавода", а також дозволить "прищепити почуття патріотизму і гордості за країну".

Російські діти читатимуть про пригоди маленького танка. Фото: vesti.ru.

У Росії видали дитячі книги про пригоди танка і бронетехніки. Літературу видала корпорація "Уралвагонзавод", щоб "прищепити дітям почуття патріотизму та гордості за країну", повідомляють Патріоти України з посиланням на Інтерфакс.

"Пригоди маленького танка" і "Танки "Уралвагонзавода" вже з'явилися у дитячих бібліотеках окремих районів Нижнього Тагілу. Книги написала дитяча письменниця Світлана Лаврова.

Зазначається, що вона "змогла у доступній і цікавій формі розповісти дошкільнятам про грізні бойові машини".

Одна з пропагандистських книг розповідає про хлопчика Данила, який разом зі своїм іграшковим танком потрапляє в Бронетанковий музей. Там починається знайомство іграшкової бронетехніки з "легендарними дідусями" Т-34-76 і Т-34-85.

На Житомирщині син зарубав рідну матір сокирою і намагався спалити тіло в пічці (фото)

п’ятниця, 3 травень 2024, 13:18

У Житомирській області чоловік жорстоко зарубав сокирою рідну матір, а потім намагався уникнути відповідальності за вбивство. Про це повідомили у поліції регіону, передають Патріоти України. До поліції надійшло повідомлення від жительки м. Андрушівки п...

"Шила військову форму по 12-15 годин": Американська баскетболістка розповіла про жахіття, пережиті у російській тюрмі

п’ятниця, 3 травень 2024, 12:43

Американська баскетболістка Брітні Грайнер провела у російській тюрмі 10 місяців через знайдені у її багажі наркотики. У інтерв'ю виданню The New York Times спортсменка розповіла про всі жахіття, з якими вона зіштовхнулася у в'язниці країни-агресорки, ...