У Росії пройшла найулюбленіша скрепна розвага - метання коров'ячого лайна (фотофакт)

В цьому році через сильні дощі «снаряди» зібрати не вдалося, всі вони розтанули. Але в запасі були минулорічні.

Змагання "Веселий коров'як". Фото: progorod59.ru.

У Пермському краї пройшов фестиваль «Веселий коров'як», на якому учасники метали коров'ячі коржі, пишуть Патріоти України з посиланням на ProГород.

Щорічний захід пройшов в селі Крилова. Традиційно на ньому проходить чемпіонат з метання коров'ячих коржів. Однак в цьому році через сильні дощі «снаряди» зібрати не вдалося, всі вони розтанули. Але у організаторів залишилися запаси з минулого року.

Негода теж не стала на заваді святу. Воно пройшло, як завжди весело і з широким розмахом.

«Веселий коров'як» - це єдиний в Росії чемпіонат з метання коров'ячих коржів. Такі ж змагання проводяться тільки в штаті США Оклахома. У такому ж «виді спорту» ковбої змагаються там з метання коржів на далекі відстані.

"Намагатимуся домовитись": Український боксер-чемпіон зробив дивну заяву щодо Путіна

вівторок, 16 квітень 2024, 23:53

Тимчасовий чемпіон WBC Сергій Богачук відповів на запитання про те, що зробив би з російським диктатором Володимиром Путіним. Про це повідомляє Sport-express, передають Патріоти України. Сергія Богачука запитали, що б він зробив, якби його зачинили в о...

"Творці зла повністю уподібнюються сатані": У Росії суд оштрафував 86-річного священника з Кубані (фото)

вівторок, 16 квітень 2024, 23:14

На Кубані суд оштрафував 86-річного священника на 150 тис. рублів у кримінальній справі про «дискредитацію» російських військових. Про це повідомляє російське ЗМІ «Медиазона», передають Патріоти України. Зазначається, що справу проти священника Віктора...