В Росії заживо "поховали" Анджеліну Джолі і Бреда Пітта

Рекламщики дуже креативно підійшли до своєї роботи, зобразивши Джолі і Пітта на гранітних пам'ятниках.

У Росії портрети голлівудських акторів зобразили на могильних плитах. Фото: Фейсбук.

Російський журналіст Матвій Ганапольський, який останні кілька років працює радіоведучим в Україні, поділився в мережі фотографією реклами надгробних пам'ятників із знаменитою голлівудською парою подружжя і акторів Анджеліною Джолі і Бредом Піттом. Відповідне фото Ганапольський опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Різкий креатив такий несподівано", - підписав він публікацію.

Пам'ятник із зображенням Пітта говорить, що це "Іванов Іван Іванович", а Джолі, за версією рекламників, - Іванова Анна Іоанівна, а жили вони, судячи з дат, на межі XVIII-XIX століть.

Зображуючи голлівудських акторів, художник-гравер, мабуть, намагався таким чином не тільки залучити покупців відомими особами, а й показати всю свою майстерність.

Матвій Ганапольський - російський і український журналіст, кіноактор, режисер театру і кіно, громадський діяч. Ведучий радіостанції "Ехо Москви" (з 1991 року), грузинського телеканалу "ПІК", кримськотатарського телеканалу ATR, українського телеканалу NewsOne (з вересня 2015 року) і Радіо Вести (з березня 2014 року по 31 грудня 2015), Радіо "Ера" ( з березня 2016 року). Член президії Російського єврейського конгресу. Колумніст газети "Московський комсомолець".

Анджеліна Джолі - американська актриса, режисер і сценарист, фотомодель, посол доброї волі ООН, дружина відомого актора Бреда Пітта. Володарка премії "Оскар", трьох "Золотих глобусів" (перша актриса в історії, яка три роки поспіль вигравала премію) і двох премій Гільдії кіноакторів США. У 2009, 2011 і 2013 роках за версією журналу Forbes Джолі була названа найбільш високооплачуваною актрисою Голлівуду.

Бред Пітт - американський актор і продюсер. Лауреат премії "Золотий глобус" за 1995 рік - за роль другого плану в стрічці "Дванадцять мавп". Володар премії "Оскар" як один з продюсерів фільму "12 років рабства" - переможця в категорії "Кращий фільм" на церемонії 2014 роки; до цієї перемоги чотири рази ставав "оскарівським" номінантом: тричі - як актор і один раз - як продюсер.

У Пітта і Джолі шестеро дітей, причому троє з них - прийомні: 14-річний Меддокс, 12-річний Пакс і 11-річна Захара.

В Україну йдуть дощі та грози

понеділок, 6 травень 2024, 7:48

У понеділок, 6 травня, у західних, північних та в більшості центральних областей прогнозують дощі, подекуди грози, повідомляє Український гідрометеорологічний центр. . У понеділок в Україні хмарно з проясненнями.

Син Олега Тягнибока отримав поранення на фронті

понеділок, 6 травень 2024, 7:40

Син голови партії ВО Свобода, ексдепутата Олега Тягнибока Гордій отримав поранення на фронті. Про це у неділю, 5 травня, Олег Тягнибок повідомив у Facebook. . "Гордій каже, що тепер святкуватиме День народження двічі - день за днем, 3 і 4 травня. Свя...