В Росії знову вбили українського заробітчанина - ЗМІ

24-річний мешканець села Вільхівські Лази Василь, який вже два роки перебував в Росії на заробітках, зник 4 липня. Його тіло знайшли за декілька днів на залізничній колії.

В Росії знову вбили українського заробітчанина. Фото: tyachivnews.in.ua.

24-річного чоловіка з с. Вільхівські Лази жорстоко вбили в Росії, повідомляють Патріоти України з посиланням на Tyachiv New.

Трагічну новину повідомив товариш загиблого. За його словами, 24-річний мешканець села Вільхівські Лази Василь, який вже два роки перебував в Росії на заробітках, зник 4 липня, пішов на дискотеку, однак додому не повернувся. Його тіло знайшли за декілька днів на залізничній колії.

Родичі стверджують, що Василя безжально вбили на чужині та підкинули тіло на колію. У загиблого залишились жінка і маленька дитина.

Лікарі запевняли, що все нормально: Сашко Лірник розповів, від чого помер Дмитро Капранов

четвер, 18 квітень 2024, 3:25

У літератора були проблеми із серцем, через що Дмитро часто скаржився на біль. Однак медики запевняли рідних і близьких письменника, що "все нормально". Український письменник Дмитро Капранов помер 16 квітня внаслідок проблем із серцем. Таку версію озв...

"У Левка Лук'яненка воно теж було": Ірина Фаріон зробила заяву про своє комуністичне минуле

середа, 17 квітень 2024, 23:29

Те, що Герой України Лук'яненко за свої гуманістичні переконання був жорстоко репресований Радянською владою, як і Миколо Руденко, скандальна політикіню не може поставити собі в паралель співпадінь. Ірина Фаріон в інтерв’ю «Українським новинам» розпові...