В сім'ї Андрія Шевченка велике горе

Легенда українського футболу та тренер національної збірної України Андрій Шевченко втратив дорогу йому людину – батька Миколу Григоровича.

Футболіст Андрій Шевченко втратив найдорожчу людину

Андрій Шевченко втратив батька. Про це повідомляється на сайті ФК «Динамо», передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

«Микола Григорович прожив насичене подіями життя та багато чого в ньому досяг. Його завжди будуть пам'ятати, як працьовиту, розумну і люблячу людину. Він умів ворогів перетворювати на друзів і ніколи не засуджував людей. З його думкою рахувалися. Свої найкращі людські якості - незмінну привітність, готовність завжди прийти на допомогу кожному, хто цього потребував, почуття обов'язку та відповідальності, любові до рідного краю – він зумів передати і своєму знаменитому сину», - йдеться у некролозі.

Як відомо, Микола Григорович Шевченко був військовим. У 2001 році в італійській клініці йому зробили операцію з пересадки серця. Пізніше сім'я Шевченка було втягнуте у скандал, роздмуханий місцевими ЗМІ. Преса нібито знайшла факти підкупу Андрієм італійських кардіологів, щоб позачергово зробити операцію своєму батькові.

Нагадаємо, Андрій Шевченко завершив свою футбольну кар’єру в ролі гравця ще у 2012 році. Тепер він тренуватиме національну збірну до чемпіонату Євро-2016.

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...

Які хвороби крові та кровотворних органів звільняють від мобілізації в Україні - роз'яснення

четвер, 28 березень 2024, 16:56

В Україні з початку повномасштабного вторгнення РФ триває загальна мобілізація, під час якої військовозобов'язаних громадян призивають на службу в армію. Однак ціла низка захворювань є законною підставою для звільнення від мобілізації, передають Патрі...