В УЄФА заговорили про санкції: Після матчу російські вболівальники атакували сектор англійських глядачів, ще й побили своїх, переплутавши їх з "фашистами" (фото, відео)

"Як тільки ми отримаємо всю необхідну інформацію від дисциплінарного департаменту, то повідомимо ЗМІ, швидше за все, це буде вже в неділю", - зазначили в УЄФА.

Бійка між російськими та англійськими фанами. Фото:sport.unian.ua

На трибунах стадіону "Велодром", що у Марселі відразу після закінчення матчу між збірними Англії та Росії відбулася бійка між вболівальниками команд. Про це пише Преса України, передають Патріоти України.

Так, після закінчення гри близько трьох десятків російських фанатів через оточення стюардів прорвалися у сектор британців, де хотіли зірвати кілька прапорів. У результаті між фанатами зав’язалася бійка, під час якої росіяни закидали фанатів Англії сторонніми предметами. Зіткнення припинилися лише після втручання стюардів.


Окрім того, російські вболівальники випадково побилися одні з одними, оскільки переплутали своїх з англійськими фанатами.


Пізніше у прес-службі Союзу європейських футбольних асоціацій (УЄФА) повідомили, що за даним фактом буде проведено ретельне розслідування. Таким чином, у зв’язку з післяматчевими подіями можуть бути запроваджені відповідні санкції.

"Як тільки ми отримаємо всю необхідну інформацію від дисциплінарного департаменту, то повідомимо ЗМІ, швидше за все, це буде вже в неділю", - зазначили в УЄФА.

У мережі також погоджуються з необхідністю запровадити дисциплінарні обмеження.

Як відомо, матч першого туру групового етапу Євро-2016 між збірними Англії та Росії завершився нічиєю з рахунком 1:1.

"ПриватБанк" блокує картки: Названо причину, через яку обмежать рахунок будь-кого

субота, 4 травень 2024, 10:28

Клієнтка ПриватБанку поскаржилась на блокування свого рахунку в банку. За її словами, блокування відбувалось після того, як людина, яка робила їй переказ, поскаржилась на шахрайські дії, передають Патріоти України. Про це клієнтка банку написала в спе...

Який цукрозамінник "найкращий друг" для мозку: Вчені розкрили результати дослідження

субота, 4 травень 2024, 10:26

Видання Medical express пише, що дослідники з Шанхайського університету науки і технологій, Китайської академії наук (CAS) та інших інститутів Китаю нещодавно провели дослідження, щоб з'ясувати, що відбувається в мозку мишей, коли їх годують різними ти...