"В Україні майже три роки йде війна. І тут раптом таке..": У мережі шоковані закупівлею на Луганщині російських автобусів ПАЗ (відео)

Для районних шкіл на закупівлю автобусів виробництва "Павловського автобусного заводу" витратили 21,5 млн грн.

Для районних шкіл Луганської області закупили у Росії 14 нових автобусів, витративши на транспорт 21,5 млн грн. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на ONLINE.UA.

Повідомляється, що з 21,5 мільйона гривень 15 млн - це навчальна субвенція, решта - кошти обласного бюджету. Директор департаменту освіти і науки Луганської ОДА Юрій Стецюк зазначив, що автобуси отримали всі райони області, крім Новопсковського та Троїцького, бо там не створені опорні школи.

Голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз пообіцяв відремонтувати дороги в області і придбати ще 20 автобусів для шкіл.

Користувачі мережі в шоці від того, що в райони Луганської області, підконтрольні Україні, закупили саме російські автобуси. "В Україні вже майже три роки йде війна. Частина території окупована Росією. І ось раптом голова ОДА напіврознесеної війною Луганської області Юрій Гарбуз закуповує автобуси ПАЗ.

"В Україні вже майже три роки йде війна. Частина території є окупованою Росією. І ось раптом голова ОДА напіврознесеної війною Луганської області Юрій Гарбуз закупляє автобуси ПАЗ...

Для тих, хто не в темі: ПАО «Павловский автобус» — производитель автобусов малого и среднего классов в России. Расположен в городе Павлово Нижегородской области. Може я шось не так зрозумів? Чи війни таки нема, чи то не зовсім ПАЗики?", - написав у Facebook луганський активіст Сергій Чуб.

"Мав би померти, але живий": Журналіст і письменник Станіслав Асєєв потрапив з-під Очеретиного до шпиталю

середа, 1 травень 2024, 11:44

Український журналіст і письменник Станіслав Асєєв, який воює у складі ЗСУ на одному з найгарячіших напрямків фронту, дістав контузію і потрапив до шпиталю. Про це він повідомив у соцмережі X у середу, 1 травня, передають Патріоти України. «Я живий, хо...

Стане більше: У Міноборони озвучили плани щодо розвитку мережі рекрутингових центрів

середа, 1 травень 2024, 11:28

До середини червня 2024 року в Україні мають запрацювати близько 30 центрів рекрутингу української армії. Наразі відкрито 18 таких центрів. Про це повідомив речник Міністерства оборони Дмитро Лазуткін у коментарі "Укрінформу". Зокрема, він повідомив, щ...