В Україні різко зміниться погода: Синоптики прогнозують похолодання

24-26 травня територію України накриє грозовий циклон, який принесе зниження температури.

Перед грозою. Фото: ЖЖ.Українців на цьому тижні знову чекає прохолодна і дощова погода. Так, у вівторок, 23 травня, грозові дощі очікуються тільки в Рівненській і Волинській області, а в п'ятницю - по всій території країни, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

У вівторок, 23 травня, невеликі дощі очікуються у Рівненській і Волинській областях. На решті території - мінлива хмарність. Стовпчик термометра на всій території заходу буде коливатися у межах 20-23 градусів тепла. Холодна погода, згідно з прогнозом синоптиків, у цей день буде на сході країни - тут повітря прогріється всього до 15-17 градусів. У центрі, на півночі та півдні - від 19 до 23.

24 травня територію Україну накриє грозовий циклон. Сильні дощі з грозами пройдуть на півночі, заході та в центрі країни (крім Кіровоградської та Дніпропетровської областей). Водночас похолодання у цей день не очікується - стовпчик термометра коливатиметься у межах 19-22 градусів на заході, 19-21 градус - на півночі та півдні, 20-23 градусів - у центрі України. На сході повітря вдень прогріється до 17-19 градусів.

25 травня на заході очікується значне похолодання - вдень стовпчик термометра коливатиметься у межах 15-18 градусів. Водночас на сході синоптики прогнозують потепління до 19-21 градусу.

У центрі та на півночі - 18-20 градусів вище нуля, а на півдні країни - до 21 градуса тепла вдень. У Херсонській, Запорізькій, Донецькій, Луганській та Харківській областях очікується мінлива хмарність, на решті території - грозові дощі.

Грозовий циклон повністю накриє територію України 26 травня. При цьому очікується значне похолодання. У центрі та на півночі - 16-18 градусів, на заході - від 15 до 17. Теплу погоду Укргідрометцентр прогнозує у цей день на півдні та сході - від 19 до 21 градуса тепла вдень.

Це був фальстарт? У Раді відреагували на скандальне рішення МЗС щодо консульських послуг для чоловіків

середа, 24 квітень 2024, 17:25

Рішення МЗС щодо призупинення надання консульських послуг для чоловіків за кордоном в Раді вважають антиконституційним і таким, що не відповідає ухваленому раніше закону про мобілізацію. Про це в коментарі "РБК-Україна" розповіли джерела в профільному ...

"Жорстоке та безжальне пекло. Слабким там не вижити": Оператори показали відео із розбомблених Кринків на лівому березі Херсонщини

середа, 24 квітень 2024, 16:56

Подружжя фотографів Костянтин і Влада Ліберови опублікували відео знищеного села Кринки на лівому березі Херсонської області, де тримають плацдарм українські військові, передають Патріоти України. Дослівно: "Кринки. Село на півдні України, лівий берег...