В Україні спека трохи спаде, але майже на всій території пройдуть дощі з грозами, - Гідрометцентр

Температура повітря знизиться ненадовго - на вихідних очікується до +34.

У найближчі дні по всій Україні пройдуть дощі з грозами. Фото: expres.ua.

У середу, 29 червня, в Україні стане свіжіше, пройдуть дощі і грози. Про це повідомляє український Гідрометцентр, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Дощі очікуються по всій території країни, крім Львівської, Волинської та Рівненської областей. Найспекотніше буде на Донбасі - до 32 градусів з позначкою плюс. У Центрі дещо прохолодніше - до +26 ... + 28°С.

У четвер, 30 червня, західні області очікує 29-31 градус тепла, дощі перемістяться на південно-східну частину країни.

У п'ятницю, 1 липня, температура в Києві спаде до 25 градусів, грози очікуються в Сумській, Харківській, Луганській, Донецькій, Дніпропетровській, Запорізькій, Херсонській, Львівській, Закарпатській областях.

На вихідних дощі накриють західні і східні регіони України, температура повітря знову поповзе вгору - до 34 градусів зі знаком плюс.


На Волині 19-річна мама отримала підозру за те, що заморила голодом власну дитину

вівторок, 30 квітень 2024, 22:55

На Волині через умисні дії матері немовля не прожило і двох місяців. ЇЇ підозрюють у тому, що заморила дитину голодом. Про це повідомляє прокуратура Волині, передають Патріоти України. «За процесуального керівництва прокурорів Луцької окружної прокурат...

Одеський суд повернув державі найбільше штучне озеро

вівторок, 30 квітень 2024, 21:41

Господарський суд Одеської області зобов’язав повернути у власність державі найбільше штучне озеро України. Про це повідомляє Одеська обласна прокуратура, передають Патріоти України. Йдеться про озеро Сасик (Кундук) площею 20 тис. га. Воно розташоване ...