В Україні стрімко зростає попит на покупку та реєстрацію зброї

Наразі на чорному ринку в Україні ціна на зброю найнижча на території Європи.

Зброя. Фото: zbroya.info

На руках в українців є 1,2 мільйони зареєстрованих стволів. Про це Цензор.НЕТ розповів начальник Департаменту карного розшуку Національної поліції України Сергій Князєв, повідомляють Патріоти України.

За його словами, зараз в Україні збільшується ціна на легальну зброю, тому що зростає попит на покупку і реєстрацію. "Так, в минулому році кількість власників вогнепальної зброї зросла на 8,5 тисячі осіб. У той же час загальний масив зброї виріс на 13 тисяч стволів", – зазначив поліцейський.

Також він додав, що наразі на чорному ринку в Україні ціна на зброю найнижча на території Європи. "З 1 квітня 2014 року було вкрадено 13361 одиниця. Зареєстровано 6807 злочинів, пов'язаних з незаконним обігом зброї. Вилучено 1352 одиниці вогнепальної зброї", – розповів Князєв. Він додав, що при цьому Україна не може точно підрахувати зброю, привезену з РФ, яка теж є в нелегальному обігу.

Оце так: На Одещині прикордонник втік до Молдови у той час, коли його брат воює на фронті

вівторок, 23 квітень 2024, 10:27

На Одещині прикордонник під час патрулювання вирішив втекти до Молдови у той час, коли його брат боронить Україну на фронті. Про це повідомили у соцмережах, передають Патріоти України. Інцидент нібито трапився у селі Серпневе колишнього Тарутинського ...

Українцям продають вітчизняні помідори майже удвічі дорожче за турецькі: У чому причина

вівторок, 23 квітень 2024, 9:57

В Україні почали продавати тепличні помідори місцевого виробництва. Перші партії пропонують до продажу по 120-140 грн/кг, що в середньому на 67% вище, ніж перші партії цієї продукції минулого року, передають Патріоти України. А також значно дорожче з...