В Україні він "боровся із організованою злочинністю": Кримський перебіжчик з СБУ став у РФ наркокур'єром (фото)

Співробітники відділу власної безпеки ФСБ затримали в Волгоградській області майора російської спецслужби, у якого було вилучено 10 кг героїну.

Зрадник перевозив 10 кг героїну. Фото: росЗМІ.

Колишній співробітник СБУ, який після анексії Криму перейшов на бік окупантів, був затриманий в Росії з 10 кг героїну. Про це повідомляють російські ЗМІ, передають Патріоти України.

Як наголошується, співробітники відділу власної безпеки ФСБ затримали в Волгоградській області майора російської спецслужби, у якого було вилучено 10 кг героїну. Пізніше стало відомо, що на місці злочину був спійманий Дриндін Юрій Олександрович, офіцер з Криму. Дриндін до 2014 року працював в СБУ, де був капітаном. Після переходу на бік окупантів він дослужився до майора.

Затримано Дриндіна було, коли він їхав на новому автомобілі Audi. Варто зауважити також, що під час служби в СБУ він займався "боротьбою з корупцією і організованою злочинністю".

На Київщині 5 підлітків "запросили в гості" та зґвалтували малолітню дівчинку

субота, 20 квітень 2024, 18:15

У Київській області судили 5 підлітків через групове зґвалтування малолітньої дівчини. Серед підозрюваних - дорослий хлопець, студентка 1 курсу училища, яка має на утриманні дитину, учень 9 класу та дві учениці 8 і 9 класів. Про це йдеться у вироку Вас...

"Це сигнал, що надурили": Військовий-нардеп розніс позицію влади щодо демобілізації в Україні

субота, 20 квітень 2024, 17:30

Відсутність закону про демобілізацію демотивує українських військовослужбовців. Якщо влада встановить бодай якісь, але чіткі терміни для демобілізації, то це навпаки спрацює в плюс та додасть бойової наснаги Збройним силам України. Про це телеканалу "Е...