В Україні випустили жартівливий гід по виживанню для гостей Євробачення

​Гостям столиці, зокрема, радять обходити стороною людей в костюмах тварин.

Київ в травні буде зустрічати Євробачення-2017. Фото: newsforbreakfast.ru.

В Україні підготували гід по виживанню для іноземних гостей, які приїдуть до Києва на пісенний конкурс Євробачення 2017. Про це йдеться на Facebook-сторінці Департаменту громадських комунікацій КМДА, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"А ми вже чекаємо англомовних фанів Євробачення в нашій столиці. Для їх зручності вже підготовлений креативний гід по виживанню. Увага! Без почуття гумору не читати", - йдеться в повідомленні.

Відзначимо, що креативний путівник написаний англійською мовою в гумористичній формі. Поради для туристів розміщені в декількох розділах: як дістатися до міста з аеропорту, де жити, що дивитися.

Зокрема, іноземцям радять уникати людей з екзотичними тваринами або в костюмах тварин, які будуть "агресивно приставати, пропонуючи зробити фото", жебраків і таксистів на вулицях.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...