На Закарпатті поліція затримала двох іноземців, які збили на смерть дитину та намагались втекти за межі України (фото)

Трагедія сталася в селі Нижнє Солотвино.

Фото:прес-служба Нацполіції Закарпатської області

На українсько-угорському кордоні прикордонники затримали двох іноземців, які збили на смерть дитину поблизу Ужгорода. Про це повідомляє прес-служба ГУ НП Закарпатської області, зазначають Патріоти України.

Як зазначається, 17 вересня в селі Нижнє Солотвино темно-синій Volkswagen на іноземних номерах збив 15-річну дівчинку та поїхав з місця події. Очевидці розповіли правоохоронцям, що внаслідок зіткнення бік авто деформувався.

Затриманий іноземець

Затримана іноземна громадянка

Вже за дві години патрульні, оперативники та слідчо-оперативна група Ужгородського районного відділення поліції та ГУНП у співпраці з Чопським прикордонним загоном затримали при спробі перетину кордону двох іноземців, 22-річних чоловіка та жінку.

Поліція громадянство зловмисників не називає, з неофіційних джерел відомо, принаймні один з порушників з Ізраїлю.

"Великий красень, дуже агресивний": В Одесі рідкісна змія покусала директора зоопарку (фото)

четвер, 18 квітень 2024, 12:29

В Одесі червонокнижна змія заповзла у житловий сектор та покусала директора Одеського зоопарку, який її ловив, інформують Патріоти України. Як розповів директор звіринця Ігор Біляков, вчора йому зателефонували співробітники ДСНС та розповіли, що на тер...

"Мікровампіри": Вчені розповіли про істот, які харчуються людською кров'ю

четвер, 18 квітень 2024, 12:14

Вчені провели дослідження та підтвердили існування організмів на Землі, які наділені характеристиками вампірів. Йдеться про бактерії, які живляться людською кров’ю. Про це інформує Daily Mail, передають Патріоти України. Як свідчить дослідження вчених ...