В Україні застосовуються термінові заходи по підсиленню охорони метрополітенів трьох "мільйонників"

До складу нарядів, які чергуватимуть на станціях метрополітену у Києві, Харкові та Дніпрі, залучатимуть кінологів і вибухотехніків.

Поліція переходить на посилений режим несення служби. Ілюстрація:ukr.lb.ua

У зв’язку з подіями на території РФ, пов’язаними з вибухами у метрополітені у Санкт-Петербурзі, поліція трьох міст, де є метрополітен – у Києві, Харкові та Дніпрі – переходить на посилений варіант несення служби. Відповідне доручення дано керівництвом Національної поліції України, зазначають Патріоти України.

До складу нарядів, які чергуватимуть на станціях метрополітену, залучатимуть кінологів і вибухотехніків. Крім того, службу в метрополітені нестимуть військовослужбовці Національної гвардії, – повідомляє поліція.

Такі заходи безпеки триватимуть до 15 травня цього року, тобто до завершення пісенного конкурсу "Євробачення-2017".

Шокуюча цифра: Скільки в Україні зниклих безвісти

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:57

Наразі в Україні зниклими безвісти є понад 50 тис. людей. До повномасштабного вторгнення Росії ця цифра була в чотири рази меншою. Про це повідомив заступник голови Нацполіції України Андрій Нєбитов. передають Патріоти України. За його словами, до поча...

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...