В Україні знову пройдуть сильні дощі і грози: опубліковано карту

Така ж погода збережеться на всій території України і в середу, 1 червня, а вже в четвер грози і дощі пройдуть тільки на західній частині країни.

В Україні знову пройдуть сильні дощі і грози. Фото: opogode.ua.

У вівторок, 31 травня, всю територію України накриють сильні грозові дощі, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Як наголошується в повідомленні, на заході країни вдень термометр покаже + 22-25 градусів, вночі температура опуститься до + 15-13.

На півдні України і в анексованому Криму очікують денну температуру на рівні + 25-26 градусів, вночі термометри зафіксують + 15-17.

Північ країни, як і інші регіони, накриють дощі, а денна температура досягне + 23-26, вночі + 13-16.

На сході України очікується від +22 до +25 градусів з коливаннями нічної температури від +13 до +16.

У Києві у вівторок пройде дощ з грозою. Денна температура триматиметься на рівні + 22-24, нічна складе + 15-17.

Така ж погода збережеться на всій території України і в середу, 1 червня, а вже в четвер грози і дощі пройдуть тільки на західній частині країни.

Прогноз погоди на 31 травня.

Прогноз погоди на 1 червня.

Прогноз погоди на 2 червня.

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...