В Україну йде бабине літо: Синоптики розповіли про різке потепління (інфографіка)

30 вересня по всій Україні очікується сонячна погода +20 - +24 градусів, така ж погода збережеться і на вихідних.

В Україну йде бабине літо. Фото: eveningkiev.com.

Починаючи з п'ятниці, 30 вересня, в Україні на кілька днів встановиться тепла і суха погода. Про це на своїй сторінці в Facebook написала синоптик Наталія Діденко, передають Патріоти України.

"Завтра, на Віри, Надії, Любові та Софії, в Україні почнеться бабине літо: сухо і практично скрізь + 20 - + 25 градусів", зазначила вона.

При цьому, за словами Діденко, в четвер в Україні ще збережеться похмура погода з невеликими опадами на сході та півдні країни.

За даними Гідрометеоцентру, 30 вересня по всій Україні очікується сонячна погода +20 - +24 градусів, тільки в східних областях повітря прогріється максимум до +18.

Така ж сонячна і тепла погода збережеться і на вихідних.

Як повідомляли Патріоти України, раніше синоптик порадив українцям готуватися до суворої зими.

Нові зарплати для військових в Україні: Хто отримуватиме 190 тисяч

понеділок, 29 квітень 2024, 6:22

Кабінет міністрів з 1 квітня ухвалив додаткову фінансову винагороду військовим у розмірі 70 тисяч гривень. Ця виплата може застосовуватися вже з цього місяця. Це не заміна 100 тисяч "бойових", а додаткова винагорода для тих, хто перебуває на передовій,...

Що буде, якщо ТЦК не встигнуть за 60 днів обробити заявку на оновлення даних - роз'яснення юриста

понеділок, 29 квітень 2024, 2:35

Відповідно до нового закону про мобілізацію в Україні, чоловікам призовного віку буде потрібно протягом 60 днів уточнити свої облікові дані у Центрах комплектування. Електронне оновлення даних ще не працює. За нинішніх умов ТЦК доведеться ставити на об...