В Україну йдуть холоди і дощі: Синоптики озвучили прогноз погоди на 22 квітня

В Україні встановиться прохолодна погода і пройдуть невеликі дощі.

В Україну йдуть холоди і дощі. Фото: baltnews.lt.

22 квітня, в Україні погода залишиться прохолодна, місцями невеликі опади, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

У Києві - вночі без опадів, вдень невеликий дощ. Вітер південно-західний, 7-12 м / с, вдень місцями пориви 15-20 м / с. Температура вночі 2-4 тепла, вдень до + 15.

У північних областях без опадів, тільки в Полтавській і Харківській областях вдень місцями невеликий дощ. Вітер південно-західний, 7-12 м / с, вранці, вдень місцями пориви 15-20 м / с.

На півдні країни без опадів, температура вночі від +1 до +6, вдень до +19.

На сході України, вночі без опадів, вдень невеликі дощі. Температура повітря +3 +5 вночі, і вдень до +14 градусів тепла.

ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...