В Запоріжжі учасники кремлівської акції "Безсмертний полк" скандували "Христос Воскрес!" (відео)

"Той випадок, коли ще не встиг як слід розговітися, а тут вже пора збиратися на акцію безсмертного полку", - коментують користувачі соцмережі.

"Безсмертний полк" сплутали з Великоднем. Скріншот.

Одна з учасниць акції "полк перемоги", яка відбулася в Запоріжжі сьогодні, 9 травня, одразу після "антифашистських" гасел почала вигукувати великоднє вітання "Христос Воскрес!". Про це на своїй сторінці у "Фейсбуці" розповів журналіст Максим Щербина, оприлюднивши відповідне відео, передає Depo.Запоріжжя.

На ролику чутно, що деякі з оточуючих (але не всі) підтримали скандування.

"Ісус проти фашизму. Той випадок, коли ще не встиг як слід розговітися, а тут вже пора збиратися на акцію безсмертного полку", - додає Щербина.

Нагадаємо, проведення створеної за російським зразком акції в Запоріжжі супроводжувалося сутичками. Також активісти "тролили" учасників заходу портретами з "Гри престолів".

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...