Вакарчук в США презентував "освітній план Маршалла" для України (відео)

Головна ідея "плану" - виховати покоління українців із західним способом мислення.

Святослав Вакарчук. Фото: скрін відео

Відомий український музикант і громадський діяч Святослав Вакарчук, який не збирається йти у велику політику, в Вашингтоні представив "освітній план Маршалла" для України. Про це йдеться в сюжеті телеканалу Голос Америки, повідомляють Патріоти України.

Вакарчук, що проходить зараз навчання за лідерською програмою в Єльському університеті, вважає, що головна мета "плану Маршалла" - виховати покоління українців із західним способом мислення. На його думку, такий навик допоможе громадянам будувати нову і успішну Україну.

"Українська освіта дає хорошу теоретичну базу, але як ефективно втілити отримані знання - не пояснює", - зазначив лідер "Океану Ельзи".

За словами Вакарчука, в Україні є хороші фахівці, хороші лікарі, вчені, ракетобудівники, але "всі ці люди з іншим способом мислення, з 70-річною спадщиною радянського панування".

"В Україні викладач завжди правий, вас не заохочують сумніватися в його твердженнях. Іншими словами, вас вчать, що той, хто вище, той і правий. І врешті-решт виростають невпевнені люди ...

У школі нам потрібні не факти, а допомога у визначенні власного покликання, своєї конкурентної переваги ", - підкреслив музикант.

"Послідовно знищується велика російська культура": Герой України Резнікович розповів, чому він втік з України

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:20

Ексгенеральний директор-художній керівник Національного академічного драматичного театру імені Лесі Українки, Герой України Михайло Резнікович, який виїхав з України після початку повномасштабного вторгнення, дав інтерв'ю пропагандистському YouTube кан...

"Завдяки ним весь патріотизм вивітрився": Ексфутболіст газпромівського клубу несподівано наїхав на владу Росії

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:08

Роман Широков, колишній футболіст пітерського Зеніта, спонсором якого є Газпром, заявив, що влада Росії в останні роки посприяла відсутності футбольного патріотизму у РФ. Широков заявив, що саме тому після кар'єри у Зеніті він спокійно грав за принципо...