Варшавою преспокійно гуляють військові злочинці з Росії, що відзначилися звірствами на Донбасі

Польська поліція їх обшукала, але потім відпустила.

Соліст "Русского стяга" і терорист Ян Петровський. Фото: соцмережі

У столиці Польщі - Варшаві нещодавно спокійно побувала група пособників російського терориста Мільчакова, який вбивав українських солдатів на Донбасі. У складі цієї групи був помічений і норвезько-російський неонацист і бойовик Ян Петровський, який воював проти сил АТО на сході України і також брав участь у вбивствах українських солдатів. Про це пише видання Преступности.нет, інформують Патріоти України.

Як інформує співтовариство праворадикалів в соцмережі "Zadruga", група російських нацистів приїхала до Варшави з концертом групи "Русский стяг". Їх супроводжував Петровський, якого вони називають Слов'яном з ДШРГ "Русич" (банди бойовиків, що займалася розбоєм на окупованій частині Донбасу).

При цьому одну з груп російських нацистів зупинила на вулиці польська поліція, але опитала, обшукала і спокійно їх відпустила. При цьому поліцейські були обізнані, що росіяни йдуть на концерт "правої" групи.

Сам Мільчаков, який прославився в Росії як вбивця цуценят і неонацист, а в Україні - фотографіями на тлі знівечених тіл українських бійців - судячи з усього, в Польщі не побував.

Зате він спокійно літав до Сербії, де сфотографувався на тлі графіті, присвяченого вбитому в Сирії російському льотчику і отримав якийсь подарунок від сербської поліції (принаймні, так стверджує сам Мільчаков - ред).

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...

Крім повісток, військовозобов’язаним чоловікам в Україні надсилатимуть ще один документ: Що відомо

четвер, 25 квітень 2024, 10:59

За законом про мобілізацію, який набирає чинності 18 травня, всі чоловіки військовозобов'язаного віку мають протягом 60 днів з'явитися у ТЦК, щоб стати на військовий облік та оновити свої облікові дані, передають Патріоти України. Якщо вони цього не зр...