Вата біситься: Путінців розлютив жест Вакарчука до Надії Савченко на концерті у Харкові

Російська "вата" з приводу того, що лідер "Океану Ельзи" присвятив пісню українській льотчиці," бризкає жовчю" по всій мережі.

Святослав Вакарчук на концерті у Харкові присвятив пісню Надії Савченко. Ілюстрація:uazmi.org

Прихильники політики президента Росії Володимира Путіна вкрай різко відреагували на те, що вокаліст українського рук-групи "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук на концерті в Харкові присвятив одну з пісень українській льотчиці, народному депутату Надії Савченко. Коментарі путінців з даного приводу опубліковані на сайті російського видання Lenta.ru і на сторінці ресурсу в Facebook, інформують Патріоти України.

"Да пох на ельзу и косоглазую савченко", - заявив Микола Казанцев.

"Массовая истерия по Савченке на бывшей Украине. Хохлы, одумайтесь!", - написав користувач під ніком Ріккі Тіккі Таві.

"интересно, а пел только лидер группы? про музыкантов не чего не сказано) видимо они в него плевались)", - коментує Василь Лук'янченко.

"Вакарчук, что проститутка. Споёт всем и про всех, лишь бы дали бабла. так же как и Потап и Настя))) Валютные шл*хи от шоубиза", - вважає George Balmaunt.

"Океан украинских чудаков, радующихся освобождению убийцы Нади. Богата земля украинская одержимыми и бесноватыми", - пише Ірина Рєзнікова.

"Щоб показати людям": Ексбоєць 3-ї ОШБр пішки прийшов з Франківська до Луцька, аби зібрати кошти на ЗСУ

четвер, 2 травень 2024, 17:22

Колишній військовий 3-ї штурмової бригади Петро Скрипка 1 травня вирушив з Луцька до Рівного. Чоловік продовжує допомагати ЗСУ, організовуючи піші марафони. Про це пише "Суспільне", передають Патріоти України. Чоловік під час походів збирає гроші на по...

У ще одній країні ЄС планують скоротити виплати українцям

четвер, 2 травень 2024, 16:47

В уряді Ірландії обговорюють подальше скорочення виплат українським біженцям. Із березня зменшену допомогу отримують новоприбулі втікачі від війни, передають Патріоти України. Останніми тижнями чиновники додатково розглядали рівень фінансової підтримки...