Вата невиліковна: Мешканці обстріляного росіянами Торецька винуватять у всьому "бандерівців" і "жидів" (відео)

​Люди визнають, що снаряди прилетіли з боку "ДНР", але не вірять, що стріляли саме бойовики "республіки".

Скрін відео

Багатостраждальна Авдіївська промзона під щільним вогнем бойовиків. Зранку її обстріляли зі 122-міліметрових гармат, пізніше добивали з мінометів та гранатометів. Про це йдеться в сюжеті ТСН, передають Патріоти України.

Окремі снаряди залітають і в саму Авдіївку. На Світлодарській дузі вже традиційно "казачки" обстрілюють українських військових з боку Стаханова. Сьогодні сепаратисти гатили з БМП. І вперше у цьому році масовано обстрілюють Торецьк.

На колишній Дзержинськ падає більше десятка снарядів. Половина з них звалюються на голову мешканців приватного сектору. "Спершу влучило на сусідню вулицю, потім секунд через 20 сюди прилетіло, потім у розвалини і в 5-поверхівку", - розповів мешканець Торецька Денис Доронін.

Власник будинку Михайло не хоче показувати свого обличчя на камеру, але пускає в кімнату, в якій спала дружина та троє дітей. На щастя, ніхто не постраждав. Мешканці приватного сектору погоджуються – снаряди прилетіли з боку окупованої Горлівки, але більшість традиційно переконана, що це не могли зробити бойовики "ДНР".

"От штик китайця, так я воював, я в атаку ходив, а вони, як щури, сидять і бомблять мій Донбас – ці бандерівці, ці жиди", - переконаний дід Євген.

Українці через приморозок можуть залишитися без молодої картоплі та інших овочів (відео)

неділя, 5 травень 2024, 19:01

Великодні приморозки завдали чимало збитків селянам. У східних, північних і навіть південних регіонах в людей померзла городина. Так, Марія Луцькова з Сумщини показала у Tik-Tok свій город, передають Патріоти України. У жінки померзли картопля, перець,...

В США існує "місто-долгожителів" Лома-Лінда: Чим харчуються його мешканці

неділя, 5 травень 2024, 18:52

В США існує "місто-долгожителів" Лома-Лінда і його мешканка розкрила свій раціон. Можливо, саме у її звичці харчуватися хтось знайде відповідь, чому американці з цієї "блакитної зони" живуть довше приблизно на десять років, ніж решта населення Америки,...