"Вата" прозріла? ​На Донбасі зріє невдоволення терористами, - розвідка

Люди обурені - немає ні роботи, ні грошей.

Ілюстрація: ЖЖВ окупованих районах Донбасу посилюються протестні настрої місцевих жителів через нездатність терористичної "влади" забезпечити роботу підприємств та економіки в цілому. Про це у повідомили в Головному управлінні розвідки МОУ, передають Патріоти України.

"Неспроможність терористичної "влади" Донбасу забезпечити мінімально необхідні умови для функціонування економіки призводить до посилення протестних настроїв на окупованих територіях", - заявили в розвідці.

За даними ГУР, в так званій "федерації профспілок "ДНР" підготовлено доповідь ватажка терористів, в якій йдеться про" істотне зростання рівня невдоволення працівників промислових підприємств регіону, насамперед через значну заборгованість по заробітній платі".

Серед найбільш проблемних підприємств в цій доповіді названі: "Макіїввугілля" (заборгованість по зарплаті); "Комсомольське рудоуправління" (простій через неможливість збуту); "Топаз" (відсутність перспектив відновлення діяльності); "Донецькгірмаш", "Корум Горлівський машинобудівник", ДВЕК (заборгованість по заробітній платі); "Артемвугілля", "Орджонікідзевугілля", "Донбассуглереструктурізація"; "Донецький металургійний завод" (простій); "Донецький енергомеханічний завод" (працюють 1 день на тиждень).

Донбас невдоволення економіка протестні настрої

Можна загадувати бажання: На Великдень у небі над Землею пройде найінтенсивніший зорепад століття

п’ятниця, 3 травень 2024, 18:56

Якщо ви коли-небудь хотіли спостерігати, як уламки комети Галлея перетинають верхні шари атмосфери Землі, цей тиждень - ваш шанс.Метеорний дощ (зорепад) Ета-Аквариди буде найбільш насиченим до 10 травня, а пік шоу припаде на передсвітанковий час 5 трав...

Врятувати не вдалося: У Луцьку через отруєння невідомою речовиною помер 2-річний хлопчик

п’ятниця, 3 травень 2024, 17:30

Правоохоронці розслідують смерть дворічної дитини у Луцьку. Попередньо відомо, що хлопчик помер він отруєння невідомою речовиною, передають Патріоти України. Що відомо про смерть дитини. Так, інформація про смерть 2-річного хлопчика у Луцьку надійшла п...