"Ватная консерва": Соцмережі обурило привітання від Усика з 23 лютого

Рано чи пізно "ватна консерва"- Саша Усик розкриється ... а поки, він отримує свою "пінку для гоління і шкарпетки", - переконані користувачі соцмереж.

Олександр Усик. Фото: ЖЖ

Український боксер Олександр Усик привітав уболівальників з Днем захисника вітчизни, який раніше святкувався в Україні і як і раніше вважається святом в Росії. Поздоровлення боксер-важкоатлет, що живе в Сімферополі, розмістив на своїй сторінці в Instagram, повідомляють Патріоти України.

"Все отримали: шкарпетки і пінку для гоління. Мужики, всім добра", - написав Усик в підписі до фото, на якому зображена стилізована під камуфляж трояндочка і розміщені слова "З Днем захисника Вітчизни".

Пост українського боксера викликав бурхливі обговорення - як на його сторінці, так і в стрічках інших користувачів. "Не святкуємо вже, Саня", "6 грудня і 14 жовтня", - пишуть в коментарях. "Рано чи пізно "ватна консерва"- Саша Усик розкриється ... а поки, він отримує свою "пінку для гоління і шкарпетки", - пише на своїй сторінці в соцмережі Facebook активіст і волонтер з Красноармійська Донецької області під псевдонімом Родомір Степовий.

"Сторінка великого патріота в шароварах і з оселедцем на голові", - написав спортивний журналіст Іван Вербицький. "Може в К2 Pomotions знайдеться розумна людина, який пояснить, чим це все може закінчитися", - коментує його пост один з користувачів.

Згадали Усику та його пост в Instagram на 9 травня, коли він розмістив на сторінці георгіївську стрічку і знамениту фразу, яка стала частиною пропаганди "русского мира" - "Спасибі дідові за перемогу". Тоді, втім, Усик швидко прибрав неприйнятний для більшості українців символ, замінивши його на зображення солдатської каски.

"Не було практично міста. Його рівняли з землею": Боєць ГУР розповів про прорив до Маріуполя

четвер, 25 квітень 2024, 7:50

Боєць Головного управління розвідки на позивний “Несмачний” був командиром однієї із груп, яка відправилася на гелікоптерах до окупованого Маріуполя. Там він приєднався до українських захисників та разом із ними обороняв місто від російських окупантів....

"Бавовна" наводить жах? Опитування показало, чого найбільше бояться росіяни

четвер, 25 квітень 2024, 7:25

У першому кварталі 2024 року головними страхами росіян стали диверсії та атаки безпілотників. Занепокоєння громадян також підкріплювалося постійними вибухами у Білгородській області, передають Патріоти України. Це випливає з національного індексу триво...