"Важке" життя слуги Феміди: Суддя із Сєвєродонецька розповіла про "незатишну" квартиру на узбережжі Іспанії (відео)

Олена Горбатенко ще й вказала у своїй е-декларації занижену вартість придбаної нерухомості.

Суддя Олена Горбатенко. Фото:скрін відео

Суддя Сєвєродонецького міського суду Олена Горбатенко, яку підозрюють в отриманні хабара на мінініум 10 тисяч євро, занизила в електронній декларації ціну іспанської квартири, яку вона з чоловіком Олегом Горбатенком придбали напередодні викриття. Про це йдеться в матеріалі, опублікованому на каналі Bihus.info в YouTube, передають Патріоти України.

"Місце, де проживаю - це місто Сєвєродонецьк. Лінія розмежування - 20 км. У мене скла тремтять кожен день. Тому ми вирішили придбати житло, де більш затишно", - говорить Горбатенко.

Іспанська квартира судді куплена влітку 2015 року та розташована на узбережжі Коста Бланка в місті Гандія, провініця Валенсія. У договорі про купівлю нерухомості вказана ціна 20 тис. євро, а в електронній декларації служителя Феміди вона зменшилася до 10 тис.

За словами судді, квартира виявилася не дуже затишною, адже була куплена в аварійному стані.

"Це голосно - "Іспані "... (Квартира) на самому останньому поверсі чотириповерхового будинку, в аварійному стані, за 20 тис євро", - переконує Горбатенко.

Пізніше вона попалася на хабарі - погодилася на пропозицію прокурора вимагати $6 тис. При обшуку в її квартирі знайшли $60 тис. і 2 тис.євро.

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...