Важкий перелом та підозра на інфаркт: Потерпілий у ДТП з кортежем президента пенсіонер зробив важливе зізнання

Під час розслідування буде встановлено, на якій швидкості рухався кортеж.

Потерпілий на місці інциденту. Фото:Главком

Потерпілий в ДТП за участю автомобіля з кортежу президента Петра Порошенка зізнався в тому, що порушив правила дорожнього руху. Про це повідомив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков, передають Патріоти України з посиланням на Українські новини.

"Він прийшов в себе і підтвердив, що сам порушив (правила. - Ред.)", - сказав він.

Спікер Нацполіції Ярослав Тракало також повідомив, що за фактом ДТП відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка ним керує, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу.

Під час розслідування буде встановлено, на якій швидкості рухався кортеж.

Разом з тим, як повідомив з лікарні сайту ТСН син потерпілого чоловіка, його 87-річний батько Василь Андрійович нічого не пам'ятає про інцидент.

Також він розповів подробиці стану здоров'я батька. У потерпілого важкий перелом гомілки лівої ноги, який потребує операції. Однак, лікарі підозрюють, що чоловік до всього ще й отримав інфаркт. Якщо це підтвердиться, то операцію відразу зробити не вдасться. Якщо ж інфаркту не було, то найближчим часом пенсіонера прооперують.

Загалом, каже син потерпілого, з урахуванням віку (чоловік 1930 року народження. - Ред.) і обставин аварії, батько тримається дуже добре. "Бойовий, бойовий у нас дід", - говорить син Василя Андрійовича.

Чи бути депортації? Як вплине рішення з припиненням видачі паспортів на біженців у Німеччині - влада дала категоричну відповідь

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:05

У Німеччині відреагували на рішення про припинення видачі паспортів українським чоловікам призовного віку за кордоном та призупинення надання їм консульських послуг. Там зазначили, що у ФРН українці чоловічої статі мають однаковий з жінками статус захи...

"Сірий" паспорт: Стало відомо, як українці за кордоном намагаються обійти обмеження щодо консульських послуг

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:57

У деяких країнах Європи українці можуть отримати так званий паспорт іноземця, який дозволяє тимчасово не оформлювати українські документи, що посвідчують особу, передають Патріоти України. Намагаючись повернути на Батьківщину ухилянтів, влада обмежила ...