Вбивчий сурогат: Журналісти провели експеримент по закупівлі та перевірці фальсифікованого алкоголю (відео)

Під час експерименту через оголошення в інтернеті придбали хіт продажів - десятилітровий пакет зі спиртним без маркування.

Скрін відео

Журналісти провели власний експеримент щодо закупівлі та перевірки нелегального алкоголю. Масштаби алкокатастрофи насправді значно більші. Адже навіть найстрашніша статистика не переконує споживачів відмовитися від дешевого пійла, а виробників - від легкого заробітку. Про це розповідається в сюжеті ТСН, передають Патріоти України.

Журналісти ТСН через оголошення в інтернеті придбали хіт продажів - десятилітровий пакет зі спиртним без маркування. Як повідомлялося раніше, станом на 9:00 4 жовтня в Україні було зареєстровано 85 випадків отруєнь фальсифікованим небезпечним алкоголем, з них 42 випадки закінчилися летально.

Перші смерті внаслідок отруєння алкоголем були зафіксовані в Харківській області 22 вересня. Згодом смертельні випадки від отруєння сурогатним алкоголем були зафіксовані також в Донецькій, Луганській, Миколаївській та Житомирській областях.

29 вересня прокурор Харківської області повідомив про затримання організатора та трьох пособників виробництва сурогатного алкоголю. Організатор виробництва і двоє його спільників 30 вересня були заарештовані судом на 60 діб без права внесення застави. Ще один пособник перебуває під домашнім арештом.

У Москві палає і валиться завод, під рухнами можуть бути люди (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 1:45

У Москві масштабна пожежа охопила завод із виробництва штучного каменю. . Горять три поверхи. Площа займання становить 2500 м², повністю обвалився дах будівлі, повідомляють росЗМІ. Надзвичайній ситуації надано другий ранг складності. . Для гасіння по...

"Бабуся" не дуже відрізнялася від сучасних: Обличчя неандертальки, яка жила 75 000 років тому (фото)

четвер, 2 травень 2024, 23:12

Британські археологи представили плід своєї довгої роботи – реконструйоване обличчя неандертальської жінки, яка померла 75000 років тому. Про це повідомляє видання "ScienceAlert", передають Патріоти України. Череп знайшли у 2018 році в печері Шанідар і...