Вбивство під Києвом: З'явилися подробиці загибелі директора фірми Caparol (фото, відео)

Потерпілий у полі біля одного з дачних кооперативів вигулював собаку, там на нього напали та вбили із застосуванням вогнепальної зброї невідомі.

У селі.Крушинка Васильківського району Київської області невідомі вбили директора підприємства з виробництва лакофарбових виробів. Вбивство сталося сьогодні близько опівдня, передають Патріоти України з посиланням на прес-службу ГУ НП в Київській області.

Як зауважили в поліції, потерпілий у полі біля одного з дачних кооперативів вигулював собаку, там на нього напали та вбили із застосуванням вогнепальної зброї невідомі.

За фактом події відкрито кримінальне провадження за ст. 115 (навмисне вбивство) Кримінального кодексу України. Вживаються заходи для встановлення обставин подій та розшуку злочинців.

Як повідомили у Нацполіціі, убитий в Васильківському районі, - Павло Зможний 1974 року народження. Таке ж ім'я і в директора підприємства.

Раніше депутат Васильківської міськради Микола Неділько на своїй сторінці у Facebook повідомив, що вбито директора компанії Caparol в Україні.

Ресурс "Щит і меч України" також стверджує, що вбито директора фірми Caparol, й публікує відео з місця події. Також зазначається, що його застрелили з автомата "Калашникова".

Відвезли в реанімацію: На Сумщині школярка потрапила до лікарні через отруєння електронною сигаретою

вівторок, 14 травень 2024, 9:59

Прикрий випадок стався наприкінці минулого тижня. За попередньою інформацією, у 14-річної школярки раптово і дуже стрімко стало перехоплювати дихання. Батьки негайно викликали карету швидкої допомоги. Ще до приїзду екстренки дівчина припустила, що погі...

Новий удар по кишені! Українцям готують подорожчання бензину, дизеля та автогазу - законопроєкт уже в Раді

вівторок, 14 травень 2024, 9:48

Законопроєкт про підвищення акцизів, зокрема на бензин, зареєстровано у Верховній Раді. Документ передбачає, що акцизи на пальне будуть підняті до європейського рівня до 2028 року. Поетапне підвищення розпочнеться вже з 1 липня 2024-го. Йдеться про про...