Вбивство турецьких дівчат у Харкові: Господиня квартири загадково померла на 10 днів раніше

Господиню квартири, де сталося вбивство, знайшли мертвою у ванні з гарячою водою приблизно за 10 днів до вбивства дівчат.

Поблизу квартири, де сталося вбивство. Фото: прес-служба нацполіції.У четвер, 3 січня, у Харкові знайшли тіла двох студенток з Туреччини з ознаками насильницької смерті. До того ж, стало відомо, що в орендованій квартирі були увімкнені газові конфорки, а за декілька днів до того там знайшли мертвою власницю. Про це повідомив місцевий сайт Об'єктив, передають Патріоти України.

Напередодні повідомлялося, що в одній з харківських квартир на вулиці Валентинівській знайшли мертвими студенток з перерізаними горлами. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею "Умисне вбивство".

За даними відомства, у квартирі залишилися увімкнені всі газові конфорки. Також мешканці будинку розповіли, що господиня квартири проживала в тому ж дворі, що й квартиранти. Її знайшли мертвою у ванні з гарячою водою приблизно за 10 днів до вбивства дівчат. У квартирі були увімкнені всі 4 газові конфорки, як і у випадку з дівчатами.

Тим часом, у соцмережах з'явилася інформація про те, що у вбивстві дівчат підозрюють турка 1992 року народження. Оскільки одна з дівчат незадовго до трагедії скаржилася батькам на колишнього хлопця – громадянин Туреччини, який нібито переслідував дівчину. Поліція його розшукує. Поки слідчі намагаються встановити обставини події, свідків та розшукати причетних до вбивства.

Мобілізація в Україні триває: Стало відомо, які дані потраплять до оновленого реєстру призовників

субота, 20 квітень 2024, 7:26

Напередодні відбулось засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, на якому було розглянуто три законопроєкти. Серед них - про реєстр військовозобов’язаних. Про це повідомила членкиня комітету Ірина Фріз (фракція "Європейська солідарніс...

В Україні хочуть вивести з обігу паспорти-"книжечки" зразка 1994 року: Чого чекати

субота, 20 квітень 2024, 6:50

Стали відомі нові подробиці можливих змін, які стосуються паспортів українців. Про них у коментарі для ТСН.ua розповів уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь, передають Патріоти України. "Я оприлюднив річний публічний звіт, як це передб...