"Вбивці!": У Росії "розфарбували" пам'ятник військовим, які загинули в Сирії

Силовики загинули в Сирії після того, як турецькі ВПС збили Су-24, що порушив повітряний простір країни.

Акт вандалізму в Росії. Фото: Діалог.Зроблені чорною фарбою написи "За Сирію! Вбивці!" з'явилися на відкритому в грудні меморіалі на честь Героя РФ Олега Пєшкова і нагородженого орденом мужності Олександра Позиніча, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Як повідомляють російські ЗМІ, інцидент стався 9 травня в Амурській області. На пам'ятних табличках, встановлених на пам'ятнику військової слави на трасі Чита - Хабаровськ невідомі зробили написи чорною фарбою.

У правоохоронних органах запевняють, що протягом кількох годин написи були стерті. Зараз поліція розшукує вандалів і порушила справу за фактом вандалізму.

Відзначимо, пам'ятник військовим був встановлений в грудні 2015 року. Силовики загинули в Сирії після того, як турецькі ВПС збили Су-24, що порушив повітряний простір країни.

Дати Великодня до 2050 року: Коли святкування у православних і католиків припаде на один день

середа, 1 травень 2024, 15:59

Великдень - одне з найважливіших християнських свят, яке відзначають у пам'ять про Воскресіння Ісуса Христа. Його дата щороку змінюється, адже вона залежить від місячно-сонячного календаря, передають Патріоти України. Різні конфесії використовують різн...

Антициклон впевнено розташувався в Україні: Синоптик дала прогноз на найближчі дні і Великдень

середа, 1 травень 2024, 15:50

Погода в Україні буде сонячною та теплою у четвер, 2 травня, передають Патріоти України з посиланням на допис синоптика Наталки Діденко в Facebook. Максимальна температура повітря впродовж дня становитиме +21 +26 градусів. При цьому вночі очікується +8...