Вбивця рвався до терористів: На блокпосту затримали багатодітного батька, який скоїв тяжкий злочин

Злочинець кинув напризволяще 11 дітей і спробував втекти на окуповану територію в надії сховатися від покарання.

Злочинця затримали і передали поліцейським. Фото: arigus-tv.ruЯк повідомляє Слов'янський відділ поліції ДУ НП в Донецькій області, на КП біля Слов'янська поліцейські затримали 42-річного жителя Харківської області, який підозрюється в тому, що заподіяв смертельне ножове поранення своєму сусіду, пишуть Патріоти України. Щоб уникнути відповідальності, чоловік хотів сховатися на тимчасово окупованій території.

Співробітники сектора організації діяльності блокпостів для перевірки документів зупинили водія мопеда. При перевірці виявилося, що документів на мопед у жителя селища Лозова Харківської області немає, а після перевірки особи затриманого по базах даних з'ясувалося, що він розшукується за вчинення умисного вбивства.

Встановлено, що тиждень тому затриманий в питному закладі в компанії своїх знайомих розпивав спиртні напої, коли між ним і його сусідом виник конфлікт. Затриманий пішов, а коли повернувся, дістав з кишені ніж і вдарив ним свого опонента в серце, після чого втік. Ніхто зі свідків не намагався наздогнати чоловіка. Від отриманої травми потерпілий помер.

Підозрюваний чотири дні ховався в лісопосадках, а потім вирішив прийти за допомогою до свого знайомого в сусіднє село, в надії на те, що йому ще нічого невідомо про те, що трапилося. Однак, коли вночі він прийшов до приятеля, той викликав поліцейських, і тоді зловмисник пішов на ще одне правопорушення - викрав мопед з двору.

Як виявилося, коли зловмисник ходив за ножем, він взяв з собою паспорт, сподіваючись сховатися на окупованій території, при цьому кинувши напризволяще своїх 11 дітей. Чоловік затриманий і переданий поліцейським з Харківської області, які ініціювали розшук.

“Зараз охочих йти до ЗСУ, ставати на захист зовсім немає": Боєць "Азову" різко звернувся до українців

понеділок, 29 квітень 2024, 11:44

Люди, що тільки не вигадують: то тут Тису перепливають, топляться в тій. Та краще ти піде і загинь, як справжній чоловік, як справжній воїн, який став на захист своєї сім'ї, своєї держави, своєї нації, чим ти просто потонеш, як щур. Про це боєць 12-ї б...

Ціни на газ злетять? Глава "Нафтогазу" розповів, до якого тарифу готуватися населенню

понеділок, 29 квітень 2024, 11:30

Україна перебуває у складних умовах через повномасштабну війну, зокрема, сильно постраждала енергетика. Яких тарифів на газ варто очікувати населенню, розповів голова правління НАК "Нафтогаз" Олексій Чернишов в інтерв'ю для "Подробиць", передають Патр...