На місці оформлення ДТП у Львові водій авто з ножем напав на поліцейську, жінка важко поранена (фото)

Напарник жінки після нападу зробив попереджувальний постріл у повітря, а потім вистрелив у зловмисника. Куля потрапила в праву ногу зловмиснику вище коліна. Після цього нападник був затриманий.

на місці інциденту. Фото:Facebook

У неділю, 13 травня, у Львові на вул. Стрийська під час оформлення ДТП один з водіїв вдарив ножем жінку-поліцейського. Про це повідомив у своєму Facebook депутат Львівської міськради Ігор Зінкевич., інформують Патріоти України.

"Близько 17:24 год. по вул. Стрийська 40, патрульна поліція 504 борт під час оформлення ДТП без потерпілих за участі Skoda Octaviа та Lexus RX, водій Skoda Octaviа самовільно намагався покинути місце події та під час затримання, ножем наніс 1 удар в область живота інспектору патрульної поліції - жінці", - сказано в повідомленні.

За його даними, напарник жінки після нападу зробив попереджувальний постріл у повітря, а потім вистрелив у зловмисника. Куля потрапила в праву ногу вище коліна. Після цього нападник був затриманий.

На місце ДТП прибула "швидка". Медики надали жінці першу допомогу і госпіталізували. У повідомленні зазначається, що зараз поранена потребує переливання крові групи "1-".

Працював на ворога: У Харкові місцевий мешканець намагався навести російські ракети по базі спецпідрозділу ГУР

вівторок, 23 квітень 2024, 14:25

У Харкові Служба безпеки затримала коригувальника російських ракетно-бомбових ударів по місту, який намагався виявити та передати російським військовим місця розташування спецпідрозділу "Кракен" Головного управління розвідки Міністерства оборони Україн...

"Моя ідея набуває видимі обриси": Ганна Маляр у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу

вівторок, 23 квітень 2024, 14:05

Ексзаступниця міністра оборони Ганна Маляр заявила, що у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу. Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України. «Це все, що поки можна викладати публічно. Один із знімальних д...