Вчені довели, що успішність людини закладена в її генах

Показники успішності не залежать від рівня освіти та соціального становища батьків індивіда.

Успішність людини закладена в її генах. Фото: multimarket.su.

Вчений Деніель Бєльський з Університету Дьюка встановив, що за варіаціями в геномі можна частково передбачити, чи буде людина успішна в житті і чи зможе знайти престижну роботу і добитися високих доходів. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Так результати дослідження були засновані на аналізі даних щодо 918 жителів Нової Зеландії, життя яких стало предметом вивчення науковців.

Після ретельного аналізу Бєльський встановив, що люди з високим полигенним балом до 38 років влаштовувалися на більш престижну роботу, більше заробляли, а також зуміли накопичити більше грошей.

Вчений також встановив, що ці показники не залежать від рівня освіти та соціального становища батьків індивіда.

Також вчений зміг з'ясувати, що люди з високим полігенним балом більш дружелюбні і приємні в спілкуванні.

У той же час низький полігенний бал не є однозначною ознакою того, що людина не зможе домогтися успіху в житті.

"Низький полігенний бал не прирікає на провал: потрібно швидше знайти новий підхід до дитини", - відзначають дослідники.

Шахраї використали соліста гурту ТІК Віктора Бронюка для того щоб ошукати українців

четвер, 2 травень 2024, 2:35

Соліст гурту ТІК Віктор Бронюк заявив, що став жертвою шахраїв. Про це він написав на своїй сторінці в Instagram. . За його словами, невідомі отримали доступ до його особистого Telegram-акаунту. Вони скористалися великою кількістю його прихильників і...

Мовний омбудсмен Кремінь розповів, у скількох школах України досі вивчають російську як окремий предмет

середа, 1 травень 2024, 23:32

Мовний омбудсмен Тарас Кремінь опублікував звіт за 2023 рік щодо дотримання мовного закону у різних сферах діяльності. Згідно з ним, в Україні залишилося три школи, в яких російську мову викладають як окремий предмет. Водночас 20% дошкільнят не розумію...