Вчені NASA зробили сенсаційну заяву про існування життя поза планетою Земля

В океані супутника Сатурна Енцеладі і супутника Юпітера Європі можливе існування життя.

Супутник Юпітера Європа. Фото: Мир космоса.

Вчені NASA виявили умови для існування життя на супутнику Сатурна Енцеладі і супутнику Юпітера Європі, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Дані були отримані космічними апаратами Hubble і Cassini.

"Ми зробили великий крок вперед у розумінні того, як розташовані океани в Сонячній системі. Ми шукали воду в першу чергу на Марсі, але виявилося, що ми знайдемо дивовижні океани, які розташовані глибоко під поверхнею планет", - розповіли вчені.

Водяний шлейф на найтеплішій ділянці поверхні супутника Європа зафіксував телескоп Hubble.

У той же час за допомогою космічного апарата Cassini виявили безліч молекул водню в струменях води, що піднімаються з переломів на крижаній поверхні Енцелада.

Пролунали постріли: У Чернівецькій області цивільні накинулися на працівника ТЦК

субота, 20 квітень 2024, 16:41

У Чернівецькій області місцеві скоїли масовий напад на працівників ТЦК та СП. Один з працівників ТЦК відкрив вогонь, передають Патріоти України. Як повідомляє прес-служба обласного ТЦК, інцидент стався сьогодні, поблизу села Чорногузи, під час здійснен...

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку (фото)

субота, 20 квітень 2024, 16:19

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку в Голосіївському районі. Про це повідомила патрульна поліція Києва та оприлюднила відповідні фото, передають Патріоти України. "У Голосіївському районі інспектори отримали повідомлення п...