Вчені побачили небезпеку в використанні смайликів

За допомогою значків, що виражають емоції, люди прагнуть налагодити контакти з оточуючими, а їх велика кількість може говорити про нестабільну психіку, низьку самооцінку і залежність від думки інших.

Смайли в повідомленнях вказують на психічні проблеми. Фото: medikforum.ru.

У багатьох людей в наш час віртуальне життя виявляється куди інтенсивнішим, ніж реальне. Фахівці заявляють, що за манерою людини писати повідомлення можна зробити деякі висновки про її характер, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Зокрема, кажуть експерти, якщо людина часто використовує слова "погано" і "біль", це з великою ймовірністю свідчить про наявність якого-небудь нездужання. Крім того, про проблеми зі здоров'ям або психологічним станом говорять короткі повідомлення.

Крім того, дослідники помітили: пристрасть до використання смайликів в листуванні може бути сигналом психіатричних проблем.

Справа в тому, що за допомогою значків, що виражають емоції, люди прагнуть налагодити контакти з оточуючими, пояснили вчені. Також велика кількість смайликів може говорити про нестабільну психіку, про низьку самооцінку і залежність від думки інших. А ще використання "посмішок" може сигналізувати про депресію, яку людина намагається приховати від оточуючих.

"С*ки московські": Російський тренер брудно облаяв волейболісток після поразки

четвер, 25 квітень 2024, 11:44

Головний тренер російського волейбольного клубу «Ленінградка» Олександр Кашин емоційно відреагував на поразку від «Динамо». Зокрема, тренер з країни, чиї керівники люблять розповідати про «духовні скрєпи», назвав своїх суперниць «московськими с*ками», ...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...