Вчені розкрили таємницю виникнення Всесвіту

Вченим доведеться переглянути Стандартну модель Всесвіту і кардинально поміняти уявлення про властивості матерії і антиматерії.

Великий вибух. Фото: YouTube.

Американські вчені розповіли, як міг виникнути Всесвіт. Вони вважають, що світ був створений в результаті двох Великих вибухів, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Так, фізики пояснюють відсутність взаємознищення матерії і антиматерії.

Теорія Великого вибуху говорить про створення двох взаємовиключних субстанцій - матерії і антиматерії.

Фахівців також турбувало питання, чому ж не виникла анігіляція, або іншими словами повне знищення. Вчені вважають, що цього не сталося через те, що стався другий Великий вибух, який стався відразу після першого, приблизно через дві хвилини, він знищив антиречовину.

Багато фахівців збентежені деякою абстрактністю теорії, в якій немає початкового визначального об'єкта, який породив Всесвіт.

Крім цього, відповідно до гіпотез в перші хвилини після вибуху в створюваному Всесвіті переважала квантова гравітація, про яку поки мало що відомо.

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...