Вчені шокували несподіваною заявою: Шоколад та кава незабаром зникнуть

Гурманів можуть очікувати неприємні зміни.

Вчені заявили, що кава та шоколад можуть зникнути з продажу назавжди. Крім того, з раціону людей можуть зникнути оливкова олія, риба і вино. Причиною цього є глобальне потепління, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Зникненню різного роду їжі сприятиме зміна клімату. Експерти неодноразово попереджали, що жителям Землі необхідно усвідомити масштабність проблеми і не закривати на цю катастрофу очі.

В найближчому майбутньому зерна не будуть давати сходи, а потепління Світового океану призведе до вимирання риби. Кліматологи прогнозують, що потепління і підвищення температури на Землі може призвести до того, що до 2100 року буде затоплена частина Криму, Запорізької, Одеської та Херсонської областей.

Проблема зміни клімату з кожним днем стає все більш актуальною, адже з кожним роком рівень води в Світовому океані стрімко зростає. Один з островів у Тихому океані, площею чотири з половиною гектари, нещодавно був повністю затоплений.

Експерти передрікають, що протягом найближчих 80-ти років ряд великих українських міст можуть піти під воду. Серед них: Одеса, Херсон, Миколаїв, Маріуполь, Бердянськ, Керч та інші. Тому не варто нехтувати порадами та застереженнями вчених, адже це може вилитися у нерозв'язну проблему.

"Ринг був зовсім крихітним": Відомий боксер розповів, як у селі бився проти Усика

четвер, 25 квітень 2024, 19:53

Британський боксер Джордан Томпсон (15−1, 12 КО) пригадав, як свого часу отримав запрошення стати одним із спаринг-партнерів українського боксера Олександра Усика (21−0, 14 КО), який нині володіє поясами WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, передають...

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...