Вчені з'ясували причину появи шкідливих звичок у дітей

​Загострення тяги до всього шкідливого відбувається у підлітків в 15-річному віці.

Підлітки пробують курити. Фото: Центр Аллена Карра.

Схильність до вживання алкоголю і наркотичних засобів з'являється найчастіше у підлітків, які в дитинстві піддавалися знущанням і нападкам з боку оточуючих. Про це йдеться в звіті, складеному науковим журналом ToDay News Ufa, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Правда, до шкідливих звичок схильні не тільки ті, над ким знущалися, а й ті, хто знущався.

Знущанням частіше піддаються хлопчики, ніж дівчатка. При цьому, приводом для нападок, як правило, стають вага, національність, вік та інші фактори.

Експерти також кажуть, що ті діти, які у віці до 10 років піддавалися знущанням, вже в 12 років стикалися з депресією. А в 15-річному віці вони вдавалися до вживання спиртних напоїв, паління сигарет і марихуани.

ДБР завершило розслідування щодо загибелі помічника Залужного

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:40

Державне бюро розслідувань завершило досудове розслідування щодо офіцера з Апарату помічників головнокомандувача ЗСУ Олега Тімченка, який подарував гранати загиблому колезі Геннадію Частякову, йому інкриміновано вбивство через необережність. Про це пов...

Смертельна ДТП на Львівщині: Водій збив двох 10-річних дівчат на самокаті

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:27

У місті Старий Самбір Львівської області іномарка збила двох дівчат, які їхали на самокаті. Про це повідомляє видання "Львівська мануфактура новин", передають Патріоти України. Одну з дівчат, з діагнозом закритий перелом правої руки, скерували до Охмат...